Om oss

Bente har HR-utdannelse fra Handelshøyskolen BI og er utdannet karriereveileder fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Hun er Mentor fra HumaNova, Det nordiske psykosyntese institutt i Oslo og videreutvikler seg i kognitiv terapi og empatisk kommunikasjon.

Bente har solid konsulenterfaring og er assosiert konsulent i Right Managment hvor hun jobber som karrierecoach for mennesker i omstillingsprosesser. Hun jobber også som coach ved Idrettens Helsesenter med fokus på arbeidsrettet rehabilitering. Bente tar oppdrag for privatpersoner som ønsker karriereveiledning for å se på sin nå-situasjon og karrieren i et fremtidsperspektiv. 

Bente har stort engasjement innen bevisstgjøring og motivasjon og har sin styrke i å hjelpe andre i å få utnyttet og synliggjort sine kvaliteter og sitt potensiale. Med menneskelig innsikt, empatisk og motiverende tilnærming veileder og coacher hun mennesker gjennom krevende omstillingsprosesser. Hun har solid erfaring i samarbeid med leger og psykologer med oppdragsgiver NAV Asker og Bærum for mennesker som står utenfor arbeidslivet.

Spesialfelt:
Karriereveiledning og omstilling, bevisstgjøring, mentoring og coaching